Spread the light
follow us:

Voor JOU, omdat je STRAALT! Straalfactor °3: voor het beste gaan

Zoals Madonna al ooit zong in Express yourself: don’t go for second best, baby! Waarom zou je ook? Als jij het beste van jezelf wilt geven aan de wereld, dan mag je ook het beste van de wereld aan jezelf geven.

                                                                                                                                                                              Zelf heb ik een tic met licht. In mijn huis is het pas ‘thuis’ als het licht ‘s avonds door alle ramen in het hele huis gùl de nacht in straalt. Tientallen euro’s geef ik in de donkere maanden uit aan kaarsen, waxinelichtjes en feestverlichting. Misschien niet 100% ecologisch, maar blijkbaar is ‘licht’ in mijn huis/leven een érg grote prioriteit. Ook op mijn voeding bespaar ik niet. Ik durf te beweren dat ik voor 98% alleen eten in mijn mond stop die knispert en knettert van zonne-en levenskracht. En het liefst rechtstreeks uit de grond getrokken is. Dat geeft mij energie en maakt me blij.

****************************************************************************************************

In aanloop naar het LICHTpuntjesfestival op 13 september, zal 2x per week (op dinsdag en donderdag) een blogje verschijnen met één vd STRAALfactoren in de schijnwerper.  

******************************************************************************

“EMBRACE  YOUR SUN &….SHINE is momenteel helemaal mijn thema, op alle gebieden. Daarom spreekt het LICHTPuntjesproject en het festival mij ook zo aan! Ik vind het superleuk dat ik samen met een heleboel LICHTPuntjes mag co-creëren om tot inspiratie en schoonheid te komen.” – Daniëlla Sloots –

Voor jou omdat je straal bericht

SpreadTheLIGHT #SparkItUp #SharingIsCaring

AANRADER:

Lichtpuntjes-2014-vs02

Nodig jouw LICHTpuntje beslist uit voor het LICHTpuntjes Festival. Een gezellige dag vol muziek, theater, spelletjes, drankjes en dansjes! Het mooiste verhaal wordt tijdens het festival beloond met ‘LICHTPuntje’ van het jaar. www.lichtpuntjes.nu/festival-2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *